Om oss

Home » Om oss

Salong Upper East I Borås

Salongen ligger på övre Österlånggatan (varav namnet Salong Upper East) och genom salongens stora glasruta blickar du ut mot den vackra Carolikyrkan. Vi är två unga tjejer som driver salongen som vi startade upp sommaren 2012, vi klipper och färgar med största kreativitet och glädje, allt för att våra kunder ska bli nöjda.
Vi har en mysig och hemtrevlig salong med karaktär, med en personlig och välkomnande inredning. Du har din personlighet, utseende och stil genom detta hittar vi just din nyans. Vi önskar att ha Dig som kund, här ska Du finna ro i tillvaron.

Vi är en kontantfri salong
team
MATILDA CZOLOWSKI
FRISÖR & GRUNDARE
Matilda är en sprudlande och glad frisör på Salong Upper East. Hon får dig att känna dig varmt välkommen och trygg i hennes händer. Klippningar och färgningar som framhäver de bästa hos Dig är hennes expertis. Flera års erfarenhet av frisöryrket och extensions. Utbildning och utveckling är viktigt för Matilda.
team
LOUISE BERLIN
FRISÖR & GRUNDARE
Louise är Salong Upper Easts energiska och pratglada frisör. Älskar utmaningar och utveckling. Hon tar på bästa sätt hand om dig och ditt hår, med både en kreativ och professionell känsla för klippning och färg. Hon har flera års erfarenheter inom frisöryrket och dessutom många kurser i bagaget och diplom i extensions.